Wildhandel Treuren: elk seizoen lekker anders!

Poulet de Bresse, Franse duif of hazenrugfilet. Bij Treuren wild & gevogelte in Rotterdam kun je het hele jaar door genieten.

 

Wildhandel Treuren bestaat sinds 1900

Sinds 1900 is dit familiebedrijf gevestigd in Rotterdam. ‘Wij zijn specialist op het gebied van wild en gevogelte. Van kipfilet tot hert, en alles wat er tussen zit’, vertelt Rob Treuren.

 

Rob Treuren
Rob Treuren

 

“Je kunt het hele jaar door van wild en gevogelte genieten, dat bewijzen wij in onze winkel”

 

Het assortiment is ruim, vers en seizoensgebonden. In het najaar zijn bijvoorbeeld het hert en de wilde eend erg populair. Er zijn ook producten die het hele jaar in de winkel vers verkrijgbaar zijn, bijvoorbeeld tamme eendenborst, kwartel en parelhoen. Bij Wildhandel Treuren komt het vlees zowel binnen als van buiten de landsgrenzen. Zo komen de wilde duiven van de landerijen rondom Rotterdam en de reeën uit de duingebieden in Nederland. Fazanten worden juist weer gehaald uit Schotland en er liggen diverse kippenrassen die uit Frankrijk komen.

 

“We hebben een heel mooi assortiment en verkopen bijpassende wijnen”

 

treuren

 

Kwaliteit van het vlees is het belangrijkste voor Rob Treuren. Door samenwerkingen met horeca bedrijven is er een hoge omloopsnelheid van de producten, wat zorgt dat alles altijd vers is. Daarnaast is het leven van het dier ook belangrijk voor de kwaliteit van het vlees. ‘We hebben een heel mooi assortiment met verschillende soorten scharrelkippen, allemaal kippen met een verhaal. Die kippen hebben echt een leven als God in Frankrijk gehad. Je proeft dit werkelijk. Onder andere de beweegruimte tussen de dennennaalden en het traag groeiende ras maken het verschil’ legt Rob uit.

 

“Niet alleen voor de momenten wanneer je minder tijd hebt, maar juist ook als je je gasten wilt verrassen”

 

treuren_4

 

Huisgemaakte specialiteiten

Naast de verse vleesproducten heeft Wildhandel Treuren ook een aantal lekkere, huisgemaakte specialiteiten, zoals de parelhoen paupiette in een zachte marinade. Erg lekker bij een pastagerecht in het voorjaar. Ook de traiteur afdeling is een aanrader, met prachtige gerechten zoals canard d’orange en hazenpeper. Niet alleen voor de momenten wanneer je minder tijd hebt, maar juist ook als je je gasten wilt verrassen. In het kleine wijnassortiment vind je ook direct een goed passende fles wijn, voor bij je diner. Met de verse en kwalitatief goede (traiteur) producten van Wildhandel Treuren zet je iets moois op tafel, verras je je gasten en geniet je vaker van wild en gevogelte!

 

treuren_5

 

Wildhandel Treuren

Jonker Fransstraat 61

3031 AM Rotterdam

Telefoon: 010 – 412 46 99

info@treuren.nl

www.treuren.nl

Deel dit blog op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bär van Campenhout