Persberichten

Rotterdams foodie platform Shogolo start met reviews van food speciaalzaken

Rotterdam, 3 augustus 2016 – Het Rotterdamse foodie platform Shogolo (Shopping Good Local) start met reviews van Rotterdamse food speciaalzaken. Consumenten die de Shogolo app gebruiken kunnen vanaf nu nog beter andere Shogolo app gebruikers informeren over hun ervaringen bij de Rotterdamse food speciaalzaken die in de app te vinden zijn. Bij het plaatsen van een review kan ook een foto toegevoegd worden. Verder kunnen gebruikers hun ervaring gelijk via sociale media delen.

Lees hier het volledige persbericht

Shogolo introduceert kalender voor alle food events in Rotterdam

Rotterdam, 6 juli 2016 – Food evenementen zijn hot! De nieuwe food-app Shogolo (Shopping Good Local) gaat daarom foodies nog meer helpen in hun ontdekkingstocht naar lekker eten en drinken in Rotterdam en omstreken. Sinds kort hebben ze in de Shogolo app een heuse food-event kalender gelanceerd waar alle evenementen, festivals en proeverijen op het gebied van food&drinks in Rotterdam en omstreken te vinden zijn.

 

Schermafbeelding 2016-07-06 om 11.28.51

 

 

 

 

Lees hier het persbericht over de introductie van de food event kalender

 

Shogolo naar finale Rotterdamse Startersprijs 2016

Woensdag 4 mei 2016 zijn de finalisten voor de Rotterdamse Startersprijs 2016 bekend gemaakt: Shogolo gaat naar de finale! Andere startende ondernemingen waar Shogolo het tegenop zal nemen zijn: Rememberme.nl, The Collectors en Tinybots. Deze vier finalisten ontvingen de meeste stemmen tijdens de stemronde die maandagavond om 23.59u sloot. Tijdens de stemronde werd er ontzettend veel gestemd op de genomineerden; meer dan 7800 keer werd er gestemd! A.s. maandag worden de finalisten in het Groot Handelsgebouw verwacht om te pitchen voor de jury. Donderdag 12 mei zal de winnaar bekend gemaakt worden.

imgres

Lees hier het persbericht over de finale plaats

 

Shogolo genomineerd voor de Rotterdamse Startersprijs 2016!

Op woensdag 20 april is bekend geworden dat Shogolo één van de zes genomineerden is voor de Rotterdamse Startersprijs en daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Shogolo is als start-up geselecteerd uit tientallen aanmeldingen en is nu in de race om een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw te winnen. Tot 2 mei kunnen mensen stemmen op Shogolo en de andere starters op de Facebookpagina van het Groot Handelsgebouw. De drie starters met de meeste stemmen mogen hun pitch doen tijdens de finale voor de jury.

Shogolo team

Lees hier het persbericht over de nominatie

 

Rotterdamse food-app Shogolo binnen één week al 550 keer gedownload

De nieuwe Rotterdamse food-app Shogolo is nog maar net een week gelanceerd en nu al 550 keer gedownload. Rotterdammers reageren bijzonder enthousiast op het nieuwe initiatief dat de ambitie heeft om Rotterdam tot lekkerste stad van Nederland te maken door alle food speciaalzaken in Rotterdam op de digitale kaart te zetten.

Deelnemende food speciaalzaken in Rotterdam op de digitale kaart

 Lees hier het persbericht van 20 maart 2016

 

Rotterdam de lekkerste stad van Nederland met nieuw app

Op 10 maart is op feestelijke wijze de nieuwste food app van Rotterdam gelanceerd. Wethouder Werkgelegenheid & Economie, de heer M. Struijvenberg van de gemeente Rotterdam downloadde als eerste de Shogolo app.

Launch

 Lees hier het persbericht van 11 maart 2016