Over Shogolo

Lekker eten, wie houdt daar niet van?

Het blijft een belangrijk onderdeel in ons leven. Een mooi diner thuis met je familie, een borrel met je vrienden of gewoon heerlijk quality time voor jezelf met een hapje en een drankje. De afgelopen jaren heeft het steeds meer aandacht gekregen en noemen we fanatieke consumenten zelfs ‘foodies’.

Tegelijkertijd zijn de ontwikkelingen in het retail landschap uit balans. Supermarkten blijven zich ontwikkelen op de winkelvloer en digitaal. Vers krijgt steeds meer aandacht, maar boodschappen kunnen tegenwoordig ook steeds vaker online of via een smartphone besteld worden om thuis te laten bezorgen of op afspraak af te halen.

Delicatessenspeciaalzaken daarentegen blijven zich focussen op kwaliteit, een unieke winkelbeleving en persoonlijke aandacht voor de consument, maar de digitalisering blijkt bij hen een hekel punt. En dat is precies waar in de toekomst het verschil gemaakt zal worden. Shogolo gelooft in een duurzame toekomst voor delicatessenspeciaalzaken wanneer ze hun krachten bundelen en die digitalisering voor hen gemakkelijk en laagdrempelig wordt gemaakt.

Het is de missie van Shogolo om de passie van delicatessenspeciaalzaken via digitale kanalen beter tot uiting te laten komen en hen beter in contact te brengen met consumenten om zodoende een duurzame toekomst van de branche te realiseren.

Het team

Het team van Shogolo bestaat uit specialisten van verschillende disciplines. Wat ons samenbrengt is onze liefde voor lekker eten en drinken, en niet te vergeten onze stad Rotterdam.

Stijn Statz

Marketing & sales

Co-founder van Shogolo, maar vooral een foodie. Lekker eten & drinken is hij gek op. Met een RSM MSc BA titel en jaren ervaring in advertising & social media is Stijn verantwoordelijk voor alle Marketing & Sales activiteiten van Shogolo.

Bär van Campenhout

IT & Finance

Co-founder van Shogolo en chefkok in huis. De juiste wijn erbij is pure noodzaak. Met een RSM MSc BA opleiding gericht op finance en jaren lange ervaring in IT & Online is Bär verantwoordelijk voor alle IT & Finance activiteiten bij Shogolo.

Patrick Schotte

Interaction Designer

Designer in hart & nieren en jarenlange ervaring in food en retail. Focus op attentiewaarde en user experience om tot impactvolle communicatie te komen. Bij Shogolo is Patrick verantwoordelijk voor alle design activiteiten.

Kim Alstede

Foodblogger

De Genietende Foodie is Kim's foodblog. Voor het foodie blog van Shogolo schrijft ze ook en deelt ze de lekkerste recepten en haar ervaringen met speciaalzaken in Rotterdam.

Nadien de Visser

Wijnblogger

Le Club du Vin is Nadien's eigen wijnblog. Voor het foodie blog van Shogolo schrijft ze natuurlijk vooral over wijn en speciaalzaken in Rotterdam. Nadien heeft haar SWEN-3 examen naar volle overtuiging afgerond, dus je kunt haar advies zeker ter harte nemen.

Allard Plaggenborg

Developer

Als developer is Allard dagelijks bezig om designs interactief te maken. Daarnaast houdt hij van een mooie whisky op z'n tijd en is hij nauw betrokken bij alle technische ontwikkelingen van Shogolo.

Lijkt het je wat om mee te doen met de lekkerste start-up van Rotterdam?
Laat het ons weten!