Contact

Shogolo is momenteel nog volop in ontwikkeling. Heb je een vraag of klacht, heb je een tip of wil je ons informeren over een speciaalzaak die nog niet op onze kaart staat?

Of ben je ondernemer en wil je graag mee doen met dit Rotterdamse initiatief?

We horen graag van je en we reageren altijd zo snel mogelijk.

Stijn Statz

Marketing & sales

Co-founder van Shogolo, maar vooral een foodie. Lekker eten & drinken is hij gek op. Met een RSM MSc BA titel en jaren ervaring in advertising & social media is Stijn verantwoordelijk voor alle Marketing & Sales activiteiten van Shogolo.

Bär van Campenhout

IT & Finance

Co-founder van Shogolo en chefkok in huis. De juiste wijn erbij is pure noodzaak. Met een RSM MSc BA opleiding gericht op finance en jaren lange ervaring in IT & Online is Bär verantwoordelijk voor alle IT & Finance activiteiten bij Shogolo.

Patrick Schotte

Interaction Designer

Designer in hart & nieren en jarenlange ervaring in food en retail. Focus op attentiewaarde en user experience om tot impactvolle communicatie te komen. Bij Shogolo is Patrick verantwoordelijk voor alle design activiteiten.

Kim Alstede

Foodblogger

De Genietende Foodie is Kim's foodblog. Voor het foodie blog van Shogolo schrijft ze ook en deelt ze de lekkerste recepten en haar ervaringen met speciaalzaken in Rotterdam.

Nadien de Visser

Wijnblogger

Le Club du Vin is Nadien's eigen wijnblog. Voor het foodie blog van Shogolo schrijft ze natuurlijk vooral over wijn en speciaalzaken in Rotterdam. Nadien heeft haar SWEN-3 examen naar volle overtuiging afgerond, dus je kunt haar advies zeker ter harte nemen.

Allard Plaggenborg

Developer

Als developer is Allard dagelijks bezig om designs interactief te maken. Daarnaast houdt hij van een mooie whisky op z'n tijd en is hij nauw betrokken bij alle technische ontwikkelingen van Shogolo.