de-drie-wedden-5-1200

Heerlijk Dichtbij: Op bezoek bij je eigen koe?!

Bij De Drie Wedden genieten de koeien middenin de uiterwaarden pas echt van het leven. Ze verkopen biologische vleespakketten van hoge kwaliteit. En het bijzondere, je kunt gewoon op bezoek bij je eigen koe!

lees verder…

o_1b4f3sfg41kp11fngudd1t5t1p357_new

Knallend het nieuw jaar in: Champagne, Prosecco of Cava?

Nog een paar dagen en dat is het weer zo ver. Met z’n allen aan de bubbels. Welke ga jij opentrekken met Oud & Nieuw? In deze blog leg ik kort uit wat het verschil is tussen ’s werelds bekendste bubbels en geef ik tips voor een knallend Oud & Nieuw.

lees verder…

beef-wellington-1-1200

Perfect voor de Kerst: Beef Wellington

Het is net een mooi cadeau nietwaar?! Zacht van smaak, frisse kruiden & een mooie vulling. Deze beef wellington is perfect voor de Kerst.

lees verder…


big_stol-1-2-medium

Zo zet je de lekkerste kerstbrunch op tafel!

Serveer jij dit jaar de brunch voor de familie en/of vrienden? Met deze tips & inspiratie wordt dat een heerlijke brunch!

lees verder…

speltpasta-pompoen-2-1200

Snelle pasta met geroosterde pompoen & geitenkaas

Het product van dit seizoen is toch wel de pompoen! Met de Hokkaido maak ik een snelle pasta, perfect voor een doordeweekse avond.

lees verder…

gluhwein-1

Zelf Spicy Glühwein maken

Afgelopen weekend stond ik op een nieuwe underground markt (de Weekendmarkt) in het Westelijk Handelsterrein met mijn eigen Wijnwijven-kraam en een héle grote ketel homemade Spicy Glühwein. Ik organiseer vaker pop-up wijnproeverijen, maar dit was onze eerste keer op een markt met deze heerlijke warme winterwijn.

lees verder…


landzicht-groentenabonnement-2

Heerlijk Dichtbij: Verse, biologische seizoensgroenten met het Landzicht groentenabonnement

Verse, biologische producten direct van het land. Met een groentenabonnement van Landzicht geniet je elke week van de mooiste seizoensgroenten.

lees verder…

img_5216

Op wijnreis in Zuid-Afrika deel 1

Wat een onwijs mooi land Zuid-Afrika! En wat een fantastische wijnen. Er is zo veel te vertellen en te laten zien, vandaar dat ik heb besloten om mijn ervaringen in twee blogs te verdelen. In deze eerste blog neem ik je mee naar Kaapstad en het nabij gelegen Franschhoek.

lees verder…

herfstbieren

Bieren van het moment & de nieuwe wijn!

Zo zo, lekker stormachtig weer buiten. De herfst is begonnen, hoor. Het echte begin van de herfst vind ik altijd het leukst. De gekleurde blaadjes aan de bomen, de kleuren die je ook ineens weer aan wilt, dus nieuwe garderobe. Maar nu zijn we op zo’n punt aangekomen dat je eigenlijk helemaal niet meer naar buiten wilt. Lekker vanuit je luie stoel naar zo’n herfstachtige dag kijken. Dat is top.

lees verder…


Heb je ook zin om te bloggen voor het lekkerste Rotterdamse Foodblog?

Neem dan contact met ons op!